onsdag den 29. marts 2017

"Danske" imamer om tørklæde og voldtægt



Tørklædekravet i islam går tilbage til Koranen:

O Profet! Sig til dine hustruer og døtre og de troendes kvinder, at de skal trække deres ydre kåber over deres kroppe. Dette vil være bedre, så de kan genkendes (som frie respektable kvinder) og ikke blive forulempet. Og Allah er Tilgivende og Nådig. (Koranen, 33:59)


Mufti Shahid Medhi, der er mufti for tre moskeer i København og leder af ” Islamisk Kulturcenter” i Brønshøj, siger:

”Kvinder har ikke krav på respekt, når de går rundt uden tørklæde. Dermed er de selv skyld i det, når de bliver overfaldet.” (DR2 Tal med Gud, 22.9.04).  

”Al den kriminalitet, der sker mod kvinder, er fordi de ikke er tildækkede. Når de ikke er tildækkede, har man ikke respekt for dem.”

”Hun adlyder ikke sin herre og skaber, der to steder i Koranen har beordret hende til at dække sig.” 

”Kvinder gør det rene samfund beskidt, når de går rundt uden tørklæde. De har ikke krav på respekt og er ikke værdifulde som dem, der bærer tørklæde.” 

”Det er dels kvindernes egen skyld, hvis de bliver voldtaget og dels samfundets skyld. Deres påklædning er et samfundsproblem.”

”Kvinder skal bære tørklæde hvis de skal have nogens respekt.” (Udtalt til BT 23.9.2004.)

Også (den nu afdøde) Imam Abu Laban fra moskeen ”Islamisk Trossamfund” i København siger, at Koranen skelner mellem rene og urene kvinder via tørklædet:
”Sig til dine hustruer og døtre og de muslimske kvinder, at de skal trække deres ydre tørklæder sammen om sig. Dette er det bedste, så de kan kendes(som rene) og ikke forulempes”. (Koranen, 33:59).” Hvis nogen påstår, at dette kan tolkes billedligt, så er det samme som at tolke Koranen efter sit eget forgodtbefindende". (Udtalt til bladet "Folkeskolen" nr.15 , 1998, s.4).

Alle disse ting i fællesskab er baggrund for den voldsomme stigning i antallet af voldtægter i Danmark og gennem de senere år. I Danmark begås nu op 65% af voldtægterne af indvandrere, mest af muslimsk baggrund. I Sverige er voldtægter en endnu større samfundsplage, nemlig hele 80% (tallene er nok højere nu).

Stort set alle gruppevoldtægter begås af kredse, der ser kvinden som luder og uden beskyttelse af Koranen.


Delvist kopieret fra: www.islaminfo.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.